week 20 januari

chef Julie Mallet

Julie Mallet is een jonge lady-chef uit Gent. Met haar eigen bedrijfje 'Chef aan huis' slaagt ze er telkens opnieuw in om mensen in hun vertrouwde omgeving te laten genieten van de lekkerste gerechten, net zoals op restaurant. Haar culinaire stijl kunnen we omschrijven als Belgisch/Vlaamse en Franse keuken met een 'touch' van het beste uit de internationale keuken. Een ideale 'match' dus met ons project! Zelf houdt Julie het meest van Gentse klassiekers en echte Vlaamse kost, zoals ze zich die zelf herinnert van haar moeder en grootmoeder.

Met heel veel enthousiasme werkt Julie samen met gent-zuid als één van de lady-chefs voor onze Gentse weken of voor privé events en reservaties op maat.

Ook deze week kan je bij gent-zuid genieten van de klassiekers van Julie. We hebben coq au vin of vispannetje op het menu. Als voorgerecht gevulde ravioli 'mezzaluna met boudin blanc', crème van rode kool en sausje van portobello of een winterse salade met spruitjes, kervel, spekjes en noten. Voor het dessert is er keuze tussen de meringue glacée "granny's spoon" met crumble en frambozencoulis of gebakken kaastaart met cuberdon en een appelsiensausje.

Julie mallet 2

Menu / 45€

VOOR / 13€

Gevulde mezzaluna Pastati met boudin blanc

crème van rode kool en sausje van portobello

OF

Winterse salade met spruitjes en appel

gebakken spek, kervel en hazelnoten

[of vegetarisch: zonder spek, met notenmengeling]

HOOFD / 23€

Coq au vin

met Pommes Duchesse

[vegetarisch met quorn]

OF

Vispannetje

met verse vis volgens marktaanbod en Pommes Duchesse

DESSERT / 12€

Meringue glacée van Granny's Spoon

met frambozencoulis en rode vruchtencrumble

OF

Gebakken kaastaart

met cuberdon en appelsiensausje

terug naar overzicht